Categories
Uncategorized

Getting Up To Date

Okay…

Het is allemaal snel aan het gaan.

In the right corner: schoolwork. Ik zou veel meer moeten studeren. De examens beginnen te naderen en ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat ik voor sommige vakken een bijzonder grote inspanning zal moeten doen om nog bij te kunnen benen.

In the left corner: RtD4. Het einde is in zicht. Ik kan bijna zeggen dat ik een goed spel in elkaar gestoken heb. Er moeten nog zo’n 20 dingen aangepast of toegevoegd worden, dan moet de database nog gevuld worden en dan uiteraard de eigenlijke “launch” voorbereiden. Zoals ik het nu zie wordt RtD4 officieel gelanceerd op 1 januari 2007.

Ik krijg ontzettend veel hulp van IPAX die mij 6 maanden gratis hosting aanbieden op een dedicated server… Anders was ik er waarschijnlijk zelfs niet mee begonnen.

In ieder geval: nog zeer veel werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *