Categories
Mijn Mening Spam

Hangjongeren in Turnhout

Zoals we horen in het radio 1 – nieuws is iedereen razend positief over de nieuwe avondklok, ingesteld tegen de min-12 jarige hangjongeren. Deze avondklok gaat in om twaalf uur ‘s nachts.

Dat jongeren onder de twaalf eigenlijk helemaal niet op straat horen om twaalf uur, laat ik hier even buiten beschouwing. Het instellen van een avondklok, en meerbepaald de verschillende redenen die mensen in bovenstaande geluidsfragment geven, dat is de ware ondergang van onze maatschappij.

Een fragment:
“Da vind ik een éél goe idee, zeker voor mensen die zo nog een terraske willen doen en dan zo van die jongeren die… ja, éél goe idee.”

Stel je eens voor. Je doet een terrasje, om twaalf uur ‘s nachts. (Wat doe je om twaalf uur eigenlijk op een terras? Om twaalf uur is het donker!. Maar toch, je zit op een terrasje en plots zijn er… jongeren. Dat wordt rennen naar de auto geblazen!

Ik kan de mensen van 1:42 meer dan gelijk geven: Waar mensen bij elkaar komen is er altijd overlast. Je moet dat kunnen verdragen. Verdraagzaamheid, mensen. Is dat zoveel gevraagd?

De jeugd van tegenwoordig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *