Back to Dutch


Hello everyone!

Ik heb dan toch besloten deze Blog vanaf nu in het Vlaams voort te zetten, dit omdat wie dit leest meestal toch nederlandstalig is.

Ik kom net terug van Dranouter, een ondertussen redelijk groot geworden Folk Festival. Echt veel indrukwekkendst was er niet te zien, hoewel Jamie Cullum mijn verwachtingen ver oversteeg. Daan daarintegen stelde me licht teleur, hoewel zijn pianoversies van z’n bekende nummers als Swedisch Designer Drugs en Victory voor redelijk wat ambiance zorgde, was de sfeer in de tent eerder intiem, een tegenvaller voor wie – zoals ik – meer voor de meevoerende ambiance – muziek kwam.

M’n aandacht werd vandaag getrokken door dit artikel: een planeet warmt zijn eigen zon op!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *